American cookie

DU BEHÖVER.

5 dl vetemjöl
1 1/2 dl strösocker
2 dl farinsocker
2 dl flytande margarin
1 tsk bikarbonat
1 tsk salt
2 ägg
1 tsk vaniljsocker
200 g mörk choklad
 
GÖR SÅHÄR.
  1. Blanda vetemjöl, bikarbonat och salt i en bunke. I en annan bunke blandar du socker, farin, smör och ägg. Rör nervaniljsockret. Vänd ner i vetemjölsbunken och arbeta ihop en slät fet kakdeg.

  2. Vänd ner chokladen. Lägg över degen på bakplåtspapper, forma en lång korv. Dela i 12 bitar och lägg på en plåt med bakplåtspapper.

  3. Baka i 200 grader i 8-10 min tills de är gyllenbruna. Låt svalna tills de är fasta innan du lägger över dem på ett fat.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0